05.03.20

Філія ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів: районний семінар для вчителів-філологів



4-го березня на базі філії ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений семінар для вчителів української мови та літератури та вчителів зарубіжної літератури.

Боговик Наталія Миколаївна – вчитель зарубіжної літератури, заступник директора з навчально-виховної роботи, спеціаліст вищої категорії, атестується в цьому році на підтвердження звання «старший вчитель». Презентувала учасникам семінару урок на тему «Голос Дон Кіхота крізь століття промовляє» за романом М. Сервантеса «Премудрий гідальго Дон Кіхот з Ламанчі» у 8-му класі. Використовувала такі методи роботи на уроці, як «дерево рішень», «займи позицію». Також Наталія Миколаївна використала міжпредметні зв’язки з уроками музики та образотворчого мистецтва.
 Бабенко Наталія Петрівна – вчитель української мови та літератури, спеціаліст І кваліфікаційної категорії, атестується в цьому році на вищу категорію. Проводила відкритий урок з української мови за темою «Ступені порівняння прислівників» у 7-му класі. Урок проходив у формі теле-передачі з різними рубриками: новини, інтерв’ю, новини спорту. Особливо учасникам семінару сподобалась музична пауза «Прислівниковий реп». Також Наталія Петрівна презентувала літературно-музичний захід «Любов одна, її обличчя різні!» присвячений Дню народження Лесі Українки. В заході взяли участь учні молодших та середніх класів. Діти розповідали про основні події з життя письменниці, декламували вірші, співали пісні та танцювали. Родзинкою свята стала особлива увага вчителя до особистого життя письменниці, яке часто оминають, акцентуючи увагу на громадській діяльності Лесі Українки, чи її мужній боротьбі з важкою хворобою.

На семінар приїхали представники 8-ми шкіл району. Організатори щиро вдячні всім, хто не залишився байдужим і приїхав поділитися своїм досвідом і почерпнув щось для себе.


Немає коментарів:

Дописати коментар