10.12.19

Зазимське НВО: районний майстер-клас з використання LEGO - технологій



 05  грудня  2019 року на базі  Зазимського навчально-виховного об'єднання відбувся майстер-клас «Використання LEGO - технологій в освітньому процесі в закладах загальної середньої освіти», який провела вчитель інформатики, керівник гуртка «Робототехніка» Ващенко А.В.
LEGO – інноваційна технологія різнобічного розвитку учнів, а ще – незамінний матеріал для стимулювання творчої діяльності, адже діти люблять фантазувати, будувати та гратися. Школярі нашого закладу активно беруть участь у роботі гуртка «Робототехніка», який вже чотири  роки поспіль функціонує у навчальному закладів. Свої досягнення та результати гуртківці демонструють на всеукраїнських змаганнях.
Сьогодні школа гостинно відкрила двері для вчителів інформатики Броварського району, щоб поділитися досвідом з робото-конструювання. Директор школи  Пустовалов І.В. ознайомив присутніх з планом проведення заходу. Вчитель інформатики Ващенко А.В. здійснила аналітичний екскурс у світ робототехніки та програмування. Команда юних  «робототехніків» Зазимського закладу загальної середньої освіти «NewGeneration” представила можливості програмування та конструювання за допомогою наборів LEGO, також провели навчання та обмін досвідом для присутніх учнів Броварського району.
Учасники заходу отримали нові знання та досвід, які у майбутньому зможуть втілити у роботі своїх шкільних гуртків. Методист РМК Горицька І.О., підводячи підсумки майстер-класу, запропонувала учасникам підготувати команди для проведення районних змагань з програмування та робото-конструювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар