15.12.19

ІТ-квест у Світильнянському НВК


 12 грудня 2019р. на базі Світильнянського НВК відбувся надзвичайно креативний і пізнавальний районний майстер-клас вчителів інформатики та зарубіжної літератури. Тема заходу сучасна і потрібна – «Квест як засіб актуалізації навчальної діяльності на уроках інформатики та зарубіжної літератури». У майстер-класі взяло участь одинадцять вчителів-предметників. Директор НВК Решетко Тетяна Миколаївна привітала учасників заходу та розповіла про діяльність педагогічного колективу. Методист РМК відділу освіти Броварської РДА Горицька Ірина Олександрівна наголосила на розвитку навчальних компетенцій в освітньому процесі, на застосуванні міжпредметних зв’язків та співпраці вчителів різних предметів.
Стешенко Тетяна Василівна, вчитель інформатики, та Чернійчук Василина Василівна, вчитель зарубіжної літератури, розповіли про досвід роботи з учнями у проектній діяльності, результати їхньої участі в інноваційних та творчих конкурсах.
Родзинкою дня був «ІТ-квест» для учасників майстер-класу, який проводили учні старших класів. Гості мали змогу попрактикуватися у роботі з різними компютерними програмами, зокрема генераторами Qr-кодів, хмаринок слів, пазлів. Нестандартним завданням було створення командами блогів на задані теми.
Емоційні та натхненні вчителі висловили слова подяки організаторам та учням-помічникам. Учасники заходу прийняли рекомендації щодо використання різноманітних інноваційних технологій, форм і методів навчання, комп’ютерних програм з метою підвищення інтересу учнів до навчального матеріалу та мотивації їхньої діяльності під час освітнього процесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар