12.11.20

Світильнянський НВК: заняття обласної педагогічної студії

  
 
11 листопада 2020 року на платформі Zoom вчителями Комунального закладу Світильнянського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти – заклад дошкільної освіти» проведено перше заняття обласної педагогічної студії з теми «Декоративно-ужиткове мистецтво – складова загальнокультурної грамотності школярів» для педагогічних працівників закладів освіти області.
    Власними напрацюваннями ділилися: Гладка Р.О. (вчитель образотворчого мистецтва), Кондратюк О.М. (вихователь закладу дошкільної освіти, керівника гуртка) та Мазур Г.К. (вчитель початкових класів, керівника гуртка). 
На початку заняття учасників привітала координатор Власова В.Г., методист відділу предметів художньо-естетичного циклу КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», кандидат педагогічних наук. До вітань долучилась директор Світильнянського НВК Решотко Т.М. 
    Перше заняття було присвячене ознайомленню з теоретичними основами технологій бісероплетіння та паперокручення і їх практичному застосуванню. В основній частині заходу керівники педагогічної студії презентували колегам свої авторські системи роботи з вище зазначеної теми. Крім того, для учасників на каналі YouTube розміщено майстер-класи «Створення хризантеми у техніці складання з жатого паперу» та «Створення гортензії у техніці кругового нанизування з бісеру».
Посилання на майстер-класи:
     
  Наприкінці заходу учасники отримали домашнє завдання створити декоративну композицію, користуючись майстер-класами, на одну з тем (за вибором).

Немає коментарів:

Дописати коментар