11.02.20

Шлях мудрості та творчості




Потрібно пройти довгий і важкий шлях із багатьма перешкодами та випробуваннями, аби досягти значних успіхів у справі, яку любиш і поважаєш. Таким шляхом для чотирьох учениць Броварського району, Козаченко Вєри, Левченко Анастасії, Голуб Анастасії (Світильнянський НВК) та Кухтій Анни (ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) стала робота над вивченням наукових філософських першоджерел та написання контрольного тесту з теми – «Особистість та її ідентичність» у рамках VI Всеукраїнської олімпіади з філософії.
 
Усі дівчатка стали переможцями обласного етапу і змагалися з однолітками з усієї України у навичках написання філософського есе, а також були учасниками індивідуальної співбесіди із членами журі олімпіади. За сумою набраних балів Кухтій А. отримала диплом ІІ ступеня, Козаченко В. та Левченко А. – дипломи ІІІ ступеня Всеукраїнського етапу.
 Три призерки стали учасниками Всеукраїнської наукової профільної школи з філософії МАН України, яка відбулася 6-9 лютого 2020 року у місті Києві (Пуща-Водиця). Цікаві знайомства, зустрічі з філософами, майстер-класи, лекції, тренінги, командна робота, екскурсія столицею, вечірні філософські бесіди, розваги і, звичайно ж, урочиста церемонія нагородження – усе це чекало на талановиту молодь з усієї України, яка не боялася говорити про науку, мистецтво, культуру та історію свого народу у контексті світового досвіду та шукати свою ідентичність і самосвідомість.

Броварщина пишається такими мудрими, творчими і розумними дітьми та їхніми науковими керівниками!














Чернійчук В.В., вчитель зарубіної літератури 
Світильнянського НВК

Немає коментарів:

Дописати коментар