26.12.18

Богданівська ЗОШ І-ІІІ ступені: районний семінар-практикум для шкільних бібліотекарів


 

 21 грудня 2018 року на базі Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для шкільних бібліотекарів на тему «Формування інформаційної компетентності школярів засобами шкільної бібліотеки». На семінарі були присутні методист РМК Горицька Ірина Олександрівна та шкільні бібліотекарі.
   Своїм досвідом та  надбаннями ділилася шкільний бібліотекар Теплюк Валентина Петрівна.  Гості  мали можливість побувати на бібліотечному уроці  для учнів 5-х класів «Книга - наш друг і порадник», позакласному виховному заході до 185-річчя від дня народження М.Вовчка «Ясна зоря нашого письменства» для учнів 8-10 класів.
   У рамках круглого столу, методист РМК Горицька І.О. надала методичні рекомендації з удосконалення роботи шкільних бібліотек щодо виховання підростаючого покоління, формування інформаційної компетентності учнів, формування в учнів любові до книги.
   «Коло вражень», яке відбулось після закінчення роботи семінару-практикуму показало, що всі учасники отримали багато корисної інформації щодо організації роботи з учнями і залишилися задоволеними плідною роботою бібліотекаря.




Немає коментарів:

Дописати коментар