20.12.18

Требухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів: районний майстер-клас Лук’яненко Л.Л.

 19 грудня 2018 року на базі Требухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено майстер-клас «Розвиток пізнавальної та творчої активності учнів на уроках української мови та літератури».
Гості відвідали урок літератури рідного краю у 6 класі «Поети-земляки. Микола Сом «Моє життя, немов дитя, то плаче, то сміється»», який провела вчитель української мови та літератури, спеціаліст вищої категорії Лук’яненко Людмила Леонідівна.
.Вчитель продемонструвала прийоми ефективної роботи з учнями. Вона не просто прагнула передати знання, а й активно залучала їх  у процес роботи. Усі дії вчителя, як майстра, були направлені на те, щоб підключити уяву учасників, створити атмосферу доброзичливості, співчуття, співпереживання, збагатити внутрішній світ дитини, розширити її культурно-пізнавальні інтереси, сприяти формуванню гордості за свою маленьку батьківщину, за свій рідний край.
Активним учасником уроку була запрошена гостя, Почесний вчитель Требухівської школи, сільський бібліотекар, місцева поетеса Кольцова Надія Тимофіївна, яка декламувала вірші написані як Миколою Даниловичем Сомом так і свої власні.
Цілі, які були поставлені учителем, повністю досягнуті. На думку присутніх, проведення уроку Людмилою Леонідівною здійснено на високому науково-методичному рівні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар