03.12.19

ЗДО «Малятко» Красилівської сільської ради: семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів ЗДО

26 листопада в ЗДО «Малятко» Красилівської сільської ради відбувся семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів ЗДО  району. Розпочався захід  з ранкової зустрічі,  яку  провела методист РМК Ткаченко В.М.
             У ході семінару педагоги ознайомились з актуальними проблемами економічного виховання дітей  на сучасному етапі розвитку нашої держави . У практичній частині семінару педагоги вправлялись у розробці проектів роботи з дошкільнятами молодшого, середнього та старшого дошкільного віку,  відповідно до програми «Дитина».
Віра Михайлівна познайомила учасників  зібрання з темою та метою   методичного заходу.

  Іценко Надія Григорівна, завідувач дошкільного закладу, вітала учасників семінару –практикуму та продемонструвала досвід роботи закладу з даної теми. Бабич Світлана Валеріївна, вихователь ІІ молодшої групи,  провела  інтегроване заняття з пріоритетом економічного виховання «День народження Зайчика». Хитра Ніна Миколаївна вихователь середньої групи,  презентувала  заняття в формі гри-драматизації «Подорож до країни «Економіка». 
Учасники семінару відвідали  дитячий  театр, побували  на музично - економічній  розвазі  «Теремок на новий лад». Вихователі насолоджувались грою маленьких артистів під керівництвом вихователя – методиста ЗДО «Малятко Коваленко Наталії Михайлівна, спеціаліста  I  категорії.                                                         
          Особлива емоційна атмосфера переглядів передалась усім учасникам  семінару.  Дуже багато хороших відгуків та побажань отримав педагогічний колектив закладу.
По завершенню семінару були прийняті методичні рекомендації.
         

Немає коментарів:

Дописати коментар