17.04.19

ЗДО "Сонечко" Калинівської селищної ради: семінар-практикум для завідувачів та методистів ЗДО

10 квітня на базі ЗДО "Сонечко" Калинівської селищної ради відбувся семінар-практикум для завідувачів та методистів ЗДО на тему: "Розвиток морально духовних цінностей дітей дошкільного віку".

Ткаченко В.М., методист РМК, познайомила учасників з метою та завданнями семінару-практикуму.
 Чайка Н.О. , завідувач ЗДО «Сонечко» презентувала досвід роботи закладу. 

  Учасники заходу переглянули інтегровані заняття в старшій групі на тему: "Що таке є доброта ? То є серця висота"( вихователь Стрілець Н.В.) та в середній групі : "Казка вчить як на світі жить!"(вихователь Микал Т.І.)

На заняттях були використані інноваційні та інтерактивні технології навчання, дослідження, мультимедійні засоби.

Родзинкою семінару було свято, яке провела музичний керівник Васьківська В.І. Віта Іванівна презентувала досвід своєї роботи «Калейдоскоп власних свят».

Педагоги закладу працюють за програмою розвитку дітей «Впевнений старт». Програма відповідає концепції освітньої реформи «Нова українська школа» та Базовому компоненту дошкільної освіти.

В умовах реформи «Нова українська школа» важливою є співпраця з забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти.
Плідна співпраця є між школою та садочком у селищі Калинівка.
В роботі семінару-практикуму брали участь: Кирій С.І., директор Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Овдієнко О.О., заступник директора з навчально-виховної роботи Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учителі майбутніх першокласників.

За круглим столом було обговорено питання семінару з даної теми.
Учасники семінару висловили думки, що в ЗДО «Сонечко» діти здобувають якісну дошкільну освіти, досвід роботи колективу заслуговує на поширення серед колег району.
По завершенню семінару були прийняті відповідні рекомендації.

Ткаченко В.М., методист РМК

Немає коментарів:

Дописати коментар