12.12.18

ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів; семінар-практикум вчителів початкових класів «Інноваційні процеси в школі І ступеня в умовах Нової української школи»

 11 грудня 2018 року в ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів «Інноваційні процеси в школі І ступеня в умовах Нової української школи». 

На відкритті семінару директор школи Оксанич Г.Й. презентувала діяльність закладу, розповідала про започаткування в школі освітньої технології «Росток» та «Розумники» (SMARTKIDS). 

Вчитель 1-А класу Шевель С.М. презентувала урок-мандрівку «Дивовижний світ тварин». 
Вчитель 2- Б класу Шкурда В.І. показала інтегрований урок «Закріплення вивчених способів додавання і віднімання. Розв’язування складних задач». Учні виконували різноманітні інтелектуальні завдання, визначених навчальною програмою. 

Костюченко Н. В. провела урок-гру на тему: « Круглі числа. Периметр прямокутної ділянки. Задачі з буквенними даними» за новою освітньою технологією «Розумники» ( SMARTKIDS). 
Вчитель 1-Б класу Балан Т.Ю. представила фрагмент уроку-казки з мистецтва « Лускунчик» на театральній сцені». 

Підводячи підсумки семінару, Ткаченко В. М., методист РМК та учасники семінару, відмітили високий рівень проведення уроків з використанням сучасних нових технологій. На проведених уроках прослідковується система роботи вчителів початкових класів закладу. 

Вчителі початкової освіти дійшли висновку щодо необхідності постійно підвищувати свій професійний рівень, в освітньому процесі використовувати інноваційні технології, сприяти виконанню учнями різноманітних інтелектуальних завдань та мистецьких проектів.












Немає коментарів:

Дописати коментар