15.09.18

Тренінг з англійської мови у Світильнянському НВК


В умовах реформування освіти та впровадження Нової української школи вчитель повинен володіти сучасними методиками організації роботи, які допоможуть створити ефективне підґрунтя для прищеплення вихованцям життєво важливих компетентностей. З метою поглиблення знать з даного питання 13 вересня на базі Світильнянського НВК проведено тренінг та практичне заняття для вчителів англійської мови, які викладають у 1 класі. Учасниками заходу стали представник районного методичного кабінету Герасименко C.М., представники видавництва Pearson та вчителі Броварського району, які викладають англійську мову у 1 класі.
Тренінг було організовано представниками Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education  Мар’яною Петречко, методистом видавництва, та Анною Сосіною, спеціалістом з підбору автентичної літератури видавництва Pearson.  Темою заняття була «Ефективна реалізація вимог та рекомендацій Нової української школи». Кожен учасник тренінгу отримав відповідний сертифікат та можливість стати учасником розіграшу цінного пода  рунку від видавництва.

Після тренінгу вчитель англійської мови Світильнянського НВК Мальковець Жанна Олександрівна провела практичне заняття з учителями-іноземцями. На прикладі лексичного матеріалу з підручника Будни Т.Б., який вище зазначений заклад освіти обрав для 1 класу, вони відпрацьовували метод використання ігрових елементів при засвоєнні лексики.
Крім того, присутніх ознайомили з календарем лінгвістичних конкурсів та олімпіад на 2018-2019 навчальний рік. 

Всі бажаючі отримали оновлені навчальні програми з англійської мови на початкові класи та перелік перезатверджених  програм для реалізації варіативної складової.
Невеличким, але надзвичайно приємним подарунком для учасників семінару став флешмоб від учнів Світильнянського НВК, який проводився в рамках Олімпійського тижня.

Немає коментарів:

Дописати коментар