24.04.19

Співпраця Плосківського НВО з Представництвом Європейського Союзу в Україні



 Щороку Плосківське навчально-виховне об’єднання активно долучається до  проведення Дня Європи. У рамках проведення заходів  педагогічні працівники закладу освіти знайомлять учнів з тенденціями розвитку європейських країн, способом організації навчання і дозвілля школярів у цих країнах, а також можливостями отримати якісну вищу освіту нашим випускникам в навчальних закладах країн Європейського Союзу.
Для якісної організації позакласних заходів, виховних годин, флеш-мобів, брейн-рингів з даної тематики Плосківське навчально-виховне налагодило тісну співпрацю  з Представництвом Європейського Союзу в Україні. Кожного року заклад освіти отримує від Представництва і вдало використовує в освітньому процесі для поширення європейських тенденцій друковані публікації, ручки, олівці, лінійки, календарі, блокноти, закладинки, наліпки, торбинки, футболки, бейсболки тощо. Це уже стало доброю традицією для Плосківського НВО.
Адміністрація та педагогічний колектив закладу освіти дякує Представництву Європейського Союзу в Україні за розуміння і підтримку. Корисні публікації  допомагають здобувачам освіти згадати про європейськість України, її потенціал та інтелект.





Немає коментарів:

Дописати коментар