31.08.18

Серпневий форум освітян Броварщини

Понад 400 педагогічних працівників Броварського району, Великодимерської та Калитянської ОТГ завітали 29 серпня 2018 року до оновленої Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Броварського району на Серпневий форум освітян Броварщини "Разом до Нової української школи".
Захід відбувся у форматі роботи сесій для керівників закладів освіти, класоводів, вчителів-предметників, шкільних бібліотекарів. 
У ході роботи 17-ти сесій за різними спрямуваннями обговорено нагальні питання освітнього процесу, змін до навчальних програм, методичні рекомендації щодо викладання предметів.


Активну участь у роботі сесії  керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти взяли голова Броварської районної ради Гришко С.М., заступник голови Броварської райдержадміністрації Плакся Ю.С., керівник апарату Броварської райдержадміністрації Прянішнікова К.В., голова постійної комісії Броварської районної ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту Шульга В.Є.
 
Комунальним закладом "Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості" БРР КО презентовано фільм "Разом до нової української школи на Броварщині", який можна переглянути за посиланням:
https://youtu.be/JhUiSubXLYk


Важливі питання озвучили спікери за такими напрямами:
«Нова українська школа»: від задумів до втілення
-       Чайка Людмила Григорівна, начальник відділу освіти Броварської райдержадміністрації
-       Ткаченко Євгенія Володимирівна, начальник відділу освіти, культури молоді та спорту Калитянської ОТГ

 «Освітній простір в якому хочеться навчатися»
-       Кирій Світлана Ігорівна, директор Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів










      


 «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти»
-       Олійник Оксана Борисівна, директор Княжицької ЗОШ І-ІІІ ступенів







«НВО та автономія закладу освіти

 -  Сігачова Лариса Анатоліївна, директор КЗ Шевченківське навчально-виховне  об’єднання «ЗЗСО- ЗДО» Великодимерської селищної ради
  Олексієнко Марія Миколаївна, директор КЗ Тарасівське навчально-виховне  об’єднання «ЗЗСО- ЗДО» Великодимерської селищної ради










По завершенню роботи сесій вироблені рекомендації.

Немає коментарів:

Дописати коментар